Tuotteet

LOOkX Dermokosmetiikka

Tehokasta dermokosmetiikkaa!

LOOkX käyttää korkeimpia mahdollisia määriä tiivistettyjä aktiiviaineita. Siksi tuotteiden teho on jopa 50% tehokkaampi, kuin tavanomaisissa tuotteissa. LOOkX ihoteknologia yhdistää innovatiivisen kasvien kantasoluterapian peptideihin. LOOkX- tuotteet toimivat välittömästi, mutta myös pysyvät aktiivisina koko päivän!
LOOkX:n ainutlaatuiset ihoa hoitavat meikit täydentävät tuotevalikoiman.

LOOkX Ympäristöystävällinen, ilman eläinkokeita!

Kunnioitamme ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä. Kauniimpi ja puhtaampi maailma. Eivätkö kaikki halua sitä? LOOkX haluaa! Verkkokauppa on maahantuonnin muoto, joka perustuu älykkääseen kuljetukseen. LOOkX on tehnyt sen mahdollisimman tehokkaaksi, huomioimalla kuitenkin ympäristön. LOOkX tuotteita ei ole testattu eläimillä, vaan keinotekoisella iholla ja vapaaehtoisilla koehenkilöillä.

Lue lisää LOOkX-sarjasta!


PANDHY'S™ luonnonkosmetiikka

Jokaisen budjettiin sopivaa luonnonkosmetiikkaa.

PANDHY'S™ luonnonkosmetiikka tuotteet on suunniteltu ratkaisemaan ongelmia, eikä vain sopimaan mihinkään ihotyyppiin. PANDHY'S™ Sarjasta löytyy hellävaraiset intensiivisesti puhdistavat puhdistustuotteet, välittömästi ja tehokkaasti ihon kuntoa kohentavat seerumit, hoitavat voiteet, ihana suolakuorinta, naamiot, kukkavedet ja paljon muuta.

Lue lisää PANDHY'S™ sarjasta!


PANDHY' S™ Mineraalimeikit


Puhtaat, lisäaineettomat mineraalimeikit.

PANDHY' S™ tarjoaa useita erilaisia mineraalimeikkipohjia jotka soveltuvat eri ihotyypeille ja mieltymyksille. PANDHY' S™ mineraalimeikkipohja antaa hyvän peittävyyden ja kasteenraikkaan lopputuloksen. Mineraalimeikkipohja on puhtain ja luonnollisimman näköinen meikkipohja joka on saatavilla. Kun se levitetään säästeliäästi ja oikealla siveltimellä saat ihostasi virheettömän, mutta luonnollisen näköisen.

 • Ne eivät tuki huokosia.
 • Eivät sisällä öljyjä, silikoneja tai vahoja.
 • Mineraalimeikit on kehitetty korkea laatuisista mineraaleista ja kasviperäisistä ainesosista.
 • Ne ovat luonnollisesti säilyviä, täysin ihoa ärsyttämättömiä ja todella kestäviä.
 • Mineraalimeikit ovat mikroskooppisia litteitä kiteitä. Nämä kiteet asettuvat iholle päällekkäin ja muodostavat hengittävän suojan joka suojaa ilmansaasteilta, tuulelta ja auringolta.
 • Ne pysyvät niin hyvin että meikkiä tarvitsee todella harvoin jos silloinkaan korjailla.
 • Ei allergisen reaktion riskiä. Ei sisällä mitään täyteaineita kuten talkkia, väriaineita, karmiininpunaista tai vismuttioksikloridia.
 • Mineraalit ovat inerttejä, joten ne eivät voi allergisoida eikä bakteerit voi elää niissä. Säilyvyys on todella paljon pidempi kuin perinteisessä kosmetiikassa.
 • Aurinkosuoja (SPF) 20. Sinkki ja titanium antavat aurinkosuojan UVB, UVA JA URA - säteitä vastaan.
 • Mineraalit ovat tulehduksia estäviä ja auttavat rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Täydellinen, virheetön suoja iholle jolla on akne tai ruusufinni.
 • Ne ovat luonnostaa vedenkestäviä, eivätkä sotke tai lähde edes urheillessa.
 • Ei ole testattu eläimillä

Verkkokauppa

Tuotteita voi ostaa myös verkkokaupasta. Suosittelemme kuitenkin ostamaan tuotteet valtuutetulta jälleenmyyjältä, jotta saat juuri sinun iholle oikeat tuotteet!
Verkkokauppaan pääset klikkaamaalla vieressä olevaa  kuvaa.

www.kauneuttaluonnosta.fi 

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita