Hinnasto

Kasvohoidot


Pikakasvohoito 30min

Kaikille sopiva nopea freesaushoito kasvoille. Tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin mukaan Pandhys tai LOOkX sarjasta. Hoito soveltuu pikaiseksi piristykseksi ennen viikonloppua, juhlia tai vaikka pikkulahjaksi ystävälle. Hoito on nopea piristys sekä iholle, että mielelle. Hoito sisältää: Alkupuhdistus, Kuorinta, Lyhyt hieronta, Naamio, Loppuvoide

40€

Kasvohoito 60 min

Peruskasvohoito Pandhys tai LOOkX tuotteilla. Kasvohoidossa kosmetologimme valitsee ihoanalyysin perusteella juuri sinun ihosi tarpeiden mukaisen hoidon. Oli ihosi sitten epäpuhdas, kuiva tai siinä on ikääntymisen merkkejä, älä huoli me suunnittelemme juuri sinun ihollesi hoidon ja halutessasi kattavamman ihonhoitosuunnitelman. Hoito sisältää: Alkupuhdistus, Tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, Kuorinta, Hieronta, Naamio, Seerumi ja Loppuvoide.

65€

Kasvohoito 75 min 

Kattavampi peruskasvohoito Pandhys tai LOOkX tuotteilla. Kasvohoidossa kosmetologimme valitsee ihoanalyysin perusteella juuri sinun ihosi tarpeiden mukaisen hoidon. Oli ihosi sitten epäpuhdas, kuiva tai siinä on ikääntymisen merkkejä, älä huoli me suunnittelemme juuri sinun ihollesi hoidon ja halutessasi kattavamman ihonhoitosuunnitelman. Hoito sisältää: Alkupuhdistus, Tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, Kuorinta, Hieronta, Naamio, Seerumi ja Loppuvoide.

80€

Kasvohoito 90 min 

Erikoiskasvohoito Pandhys tai LOOkX tuotteilla. Sinulle joka haluat tehokasta hoitoa ihollesi ja täydellisen rentouttavan kokemuksen! Kasvohoidossa kosmetologimme valitsee ihoanalyysin perusteella juuri sinun ihosi tarpeiden mukaisen hoidon. Oli ihosi sitten epäpuhdas, kuiva tai siinä on ikääntymisen merkkejä, älä huoli me suunnittelemme juuri sinun ihollesi hoidon ja halutessasi kattavamman ihonhoitosuunnitelman. Alkupuhdistus, Tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, Kuorinta, Kasvojen ja Decoltteen rentouttava hieronta, Naamio, Seerumi ja Loppuvoide.

90€

Laitekasvohoito 

Laitteella tehtävät kasvohoidot ovat todella tehokkaita. Laitteellamme saavutamme loistavia tuloksia ikääntyneellä iholla, tulehtuneella akneiholla sekä kuivalla iholla. Kosmetologimme valitsevat käytettävä laitteen ihosi tarpeiden mukaan. 

99€

LOOkX Happokasvohoito 60 min.

LOOkX -Kemialliset kuorinnat ovat todella tehokkaita, mutta hellävaraisia. LOOkX -hapoilla saadaan loistavia tuloksia ikääntyneellä iholla, aknearvilla, tulehtuneelle aknelle, samealle ja hyperpigmentoituneella iholla. LOOkX happojen ainutlaatuiset hapot takaavat tuloksia, ilman häiritseviä iho ärsytyksiä ja ikävää ihon kuoriutumista. Hoitoon kuuluu laajempi ihoanalyysi. Kosmetologimme valitsee mitä happoa käytetään, sekä auttaa ja neuvoo sinua saavuttamaan unelmiesi ihon.

110€

PinPen -Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas hoito kun ihosi tarvitsee uudistusta. Mikroneulauksesta on apua poistamaan ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä sekä muita ihon virheitä. Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä mikrokanavia jotka aiheuttavat ihoon mikrovaurion, mikä aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho kiinteytyy, vahvistuu, juonteet, rypyt ja sävy tasoittuvat. Iho näyttää tasaiselta, hyvinvoivalta sekä kirkkaalta. Käytämme PANDHYS™ PinPen- mikroneulauskynää.

120€

Kasvohoidon yhteydessä yhden alueen mikroneulaus

40€Kestolakkakset

Shellac -kestolakkaus, yksivärinen

35€

Varpaan kynsien kestolakkaus

45€

Kestolakkauksen poisto 

20€

Kulmat ja ripset

Kestoripsitaivutus (sis. ripsien värjäyksen)

70€

Ripsien ja kulmien värjäys + kulmien muotoilu

35€

Kulmien värjäys ja muotoilu


Kasvohoidon yhteydessä

Kulmien värjäys, sis. muotoilun 12 €

Ripsien värjäys 8 €
Ripsien ja kulmien värjäys + kulmien muotoilu 15€ 

20€

PANDHY'S™ Sokerointi

Hellävaraisin karvanpoisto menetelmä.

Sääret

Säärten sokerointi, nilkoista polviin

35€

Reidet 

Reidet: polvista nivusiin 

45€

Kädet

ranteesta kyynärtaipeeseen

25€

Kainalot

Kainaloiden sokerointi

20€

Bikinilinja

Bikinilinjan sokerointi

30€

Brasililainen 

Brasilialainen sokerointi

alk. 65€

PANDHY'S™ Brasililainen jatkokäynnit


alk. 40€

Koko kasvot

Kasvojen sokerointi 

25€

Koko kasvojen sokerointi + naamio


45€

Kasvojen alueen sokerointi

Yksi alue esim. ylähuuli

10€

Selkä tai rinta

Selän tai rinnan sokerointi

alk.30€

Valitse toimipiste ja varaa aikasi!

Arvostathan työtämme, ja ilmoitat ajoissa mikäli et voi saapua sovittuun aikaan.

Peruutukset tulee tehdä 24h ennen varattua aikaa, tai joudun veloittamaan 50% palvelunhinnasta.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita