Hoidot

Jokaisessa hoidoissa otamme aina huomioon sinun tarpeesi, tarjoamme ihanan rentouttavan ilmapiirin.

Kuvittele itsesi hetkeksi pois arjesta, keskelle luksusta, rentouttavaa musiikkia, aisteja hiveleviä tuoksuja, tunnelmaa luovia kynttilöitä, pehmeää hoitopetiä ja jokaista solua rentouttavaa hoitoa. Hoidon jälkeen olet rentoutunut ja saanut ansaitsemasi hetken!

Teemme jokaisen hoidon juuri sinulle ja käytämme vain tehokkaita, turvallisia ja tutkittuja ammatilaisten tuotteita.

Jokaiseen hoitoon kuuluu kasvoanalyysi, ihonhoidon ohjaus ja kotihoito-ohjeet.

Koska sinä olet tärkeä!

LOOkX Dermokosmetiikka

LOOkX käyttää korkeimpia mahdollisia määriä tiivistettyjä aktiiviaineita. Siksi tuotteiden teho on jopa 50% tehokkaampi, kuin tavanomaisissa tuotteissa. LOOkX ihoteknologia yhdistää innovatiivisen kasvien kantasoluterapian peptideihin. LOOkX- tuotteet toimivat välittömästi, mutta myös pysyvät aktiivisina koko päivän!

LOOkX:n ainutlaatuiset ihoa hoitavat meikit täydentävät tuotevalikoiman.

LOOkX Ympäristöystävällinen, ilman eläinkokeita

Kunnioitamme ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä. Kauniimpi ja puhtaampi maailma. Eivätkö kaikki halua sitä? LOOkX haluaa! Verkkokauppa on maahantuonnin muoto, joka perustuu älykkääseen kuljetukseen. LOOkX on tehnyt sen mahdollisimman tehokkaaksi, huomioimalla kuitenkin ympäristön. LOOkX tuotteita ei ole testattu eläimillä, vaan keinotekoisella iholla ja vapaaehtoisilla koehenkilöillä.PANDHY'S™ Luonnonkosmetiikka

PANDHY'S™ on ainutlaatuinen luonnonkosmetiikkasarja, joka pohjautuu tieteeseen, tutkimukseen sekä luonnon puhtaisiin raaka-aineisiin. PANDHY'S™ tuotevalikoima koostuu innovatiivisesta ihonhoitosarjasta, ihoa hoitavista puhtaista mineraalimeikeistä, patentoidusta depilaatiosokerista sekä monipuolisista hoitolahoidoista. Tuotesarjan filosofiaan kuuluu luovuus, kokeilunhalu ja jatkuva kehitys. Suomen markkinoilta hyvänä esimerkkinä menestyksestä ja alan erityisosaamisesta on PANDHY'S™ CosMix-kasvohoitokonsepti, joka sai Suomen Kosmetologien Yhdistykseltä kasvohoitokategoriassa "Lajinsa paras 2016"-tunnustuksen.


PANDHY'S™CosMix -tilaustyönä tehdyt hoidot.

Yksilöllisyys on aikamme trendi ja myös kosmetologien asiakkaat haluavat tulla palvelluiksi uniikkeina yksilöinä. On lisäksi ammatillinen fakta, että iho on jatkuvassa vuorovaikutuksessa monien sisäisten ja ulkoisten tekijöiden kanssa. Ihotyypin, ilmaston, auringon ja ilman saasteiden lisäksi ihon tilaan vaikuttavat esimerkiksi unen laatu ja määrä, ravinto, mieliala ja stressi. 

PANDHY'S™ CosMix on kasvohoitokonsepti ja ihoterapiamuoto, jossa kosmetologi räätälöi yksilöllisen kasvohoidon asiakkaan ihon sen hetkisten tarpeiden mukaan. Viiden erilaisen pohjatuotteen ja Andeilta ja Amazonin sademetsistä saatavien aktiiviaineiden yhdistely lisää kosmetologin työn haastavuutta mutta myös luovuutta ja onnistumisen elämyksiä. Puhtaat ja turvalliset pohjatuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, tuoksuja tai säilöntäaineita

CosMix voitti Las Vegasin ammattimessuilla vuoden 2017 muodinluoja palkinnon!

Tervetuloa tilaustyö kasvohoitoon, jossa valmistamme juuri sinun iholle sopivat hoitotuotteet.


PANDHY'S™ Sokerointi

Olet varmasti kokeillut erilaisa tapoja päästä eroon häiritsevistä karvoista? Vahaus, höyläys ja epilaattori voivat olla keinoja päästä eroon karvoista kotioloissa. 

PANDHY'S™ Sokerointi on kaikkein hellävaraisin, luonnollisin ja tehokkain tapa poistaa karvat. 

Miten PANDHY'S™ sokerointi eroaa muista karvanpoistomenetelmistä?

Ihokarvoja höylätessä voit saada itsellesi haavan, tai iho voi ärsyyntyä jatkuvasta höyläyksestä. Höylätessä karva katkaistaan sen paksuimmasta kohdasta, jonka seuraksena jo seuraavana päivänä saattaa tuntua ikävä sänki joka kutittaa ja ärsyttää ihoa.

Vahaus on ollut pitkään monen kosmetologin tekemä karvanpoistomenetelmä. Vahauksessa karvat poistetaan levittämällä ensin iholle kuuma vaha karvojen kasvusuuntaan, päälle levitetään liuska ja jäähtynyt vahamassa poistetaan vastakarvaan, jolloin karvat helposti katkeilevat.  Iho voi ärsyyntyä vahakäsittelystä, ja samaa kohtaa ei voi käsitellä useampaan kertaan.

PANDHY'S™ Sokerointi tehdään sokerimassalla, joka levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvankasvusuuntaan. Kun karvat poistetaan myötäkarvaan, karat eivät katkea ja iho pysyy sileänä pidempään, sillä karvat lähtevät juurineen. PANDHY'S™ Sokeri kuorii hellävaraisesti ihoa ja tuloksena kirkas ja sileä iho. PANDHY'S™ Sokerointi on iholle hellävaraisin tapa poistaa häiritsevät karvat

Säännöllisesti tehtynä PANDHY'S™ sokerointi hidastaa karvankasvua ja pehmentää karvaa..

Ohjeet PANDHY'S™ sokeroinnin jälkeen ja kotihoitotuotteet

  • Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.
  • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä antiperspirantin käyttöä 12 tuntia. Voit huoletta käyttää PANDHY'S™ kookosvoita, jolla on deodoroiva vaikutus ja Truedelight alunakivideodoranttia.
  • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia. Voit käyttää PANDHY'S™ mineraalimeikkipohjia huoletta, sillä ne eivät tuki ihohuokosia.
  • Muista välttää aurinkoa (solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä.
  • Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.
  • ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen.
  • Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.

Jos kärsit sisäänpäin kasvaneista karvoista tai karvatupentulehduksista, meiltä löytyy apu siihenkin! Tehokas PANDHY'S™ Miraculum öljyseos sekä PANDHY'S™ Acv-voide ehkäisevät tehokkaasti sisäänkasvaneita karvoja, karvatupentulehduksia ja rauhoittavat ihoa.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita